Slumpad post: Den där eken på insta #4
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Alzheimer

| 2012-09-28 kl 21:18 (2012-09-28, 21:18 GMT +1) |

Jag följer en hel hög olika bokbloggar och ibland slänger jag iväg en beställning på adlibris när flera gillat en viss bok. Fortfarande Alice är en sån som jag började läsa för någon vecka sen, vips dök Manne Fagerlinds Berg har inga rötter upp som recensionsexemplar och jag hoppade på den.

Döm om min förvåning när båda visar sig handla om samma sjukdom, Alzheimer. Läskig sjukdom men det ska bli intressant att läsa båda.En kommentar to “Alzheimer”

  1. […] en annan bok och kastade mig in i den. Båda visade sig behandla sjukdomen Alzheimers. Tyckte nog att den var sådär första halvan, klart läsvärd men lite seg. Sen hände något […]

Kommentera