Slumpad post: I skateparken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Axelsson, Lotta & Bannura, Maria: Fixa barnrummet

| 2012-09-23 kl 07:21 (2012-09-23, 7:21 GMT +1) | 0

Åh vilken bra bok! Vi har stora funderingar på att göra om i barnrummet nästa år så det är en väldigt passande bok.

Den första detaljen som jag gillar är innehållsförteckningen. Den är nämligen uppdelad på olika områden (inspiration, snickra, pyssla och sy) men boken är inte uppdelad så utan blandad. Perfekt! Boken blir roligare att läsa och bläddra i när det är blandat men man kan fortfarande lätt hitta sina favoritområden.

Härliga bilder i boken. Kanske lite för många riktiga närbilder – men snygga är bilderna iaf :).

Gillar faktarutan ”Du behöver” och sen de tydliga instruktionerna. Även översiktsbilderna på de olika barnrummen är toppen – ett plus för att man där får en hänvisning till var man kan läsa mer om de olika sakerna.

Byrån gillar vi skarpt och har en nästan likadan så där blir det nog något liknande. Älskar hyllan som är gjord som en lastbil och är lite ledsen att vi inte har några såna hyllor. Fast det kanske vi kan fixa 🙂

Boken ger väldigt mycket inspiration, och även om man inte gör exakt som i boken så är det grundidéerna som gör att man genast vill börja fantisera om vad vi ska göra i rummet!Kommentera