Slumpad post: Ta bort-knappen tillbaka
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Curious Hat – PHILIP

| 2012-09-19 kl 16:23 (2012-09-19, 16:23 GMT +2) | 0

Daniel på Pappasappar hör ibland av sig och undrar om jag kan tänka mig att översätta eller hjälpa till med ljud till barnappar. Ibland säger jag ja, ibland inte.

Tidigt i somras kom en förfrågan och då var det från Curious Hat. De hade släppt Color Vacuum som jag lovade att kolla lite på. Har hittills inte hunnit eftersom det kräver en hel del fokus och har funderat på om jag ska säga att jag inte längre vill.

Men så kom det info om en ny app de skulle släppa, PHILIP. Blev lite peppad och hjälpte dem översätta en pressrelease. Bestämde mig för att inte lägga massor energi på det så den är säkert lite si och så 🙂

Fick testa en utvecklarvariant av appen och den kräver kamera så det blev bara Johns padda som vi kan ha den på.

Gillar appen och tycker den väcker intressanta tankar på hur vi ser på världen. En bild som man delar upp i fyrkanter, som alla vrids olika mycket. Sen skakar man paddan för att vrida dem och klickar på de som är rätt. Inte helt enkelt!

Här hittar du Color Vacuum och PHILIP.Kommentera