Slumpad post: Extrem tur
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Biltröjor

| 2012-09-09 kl 21:22 (2012-09-09, 21:22 GMT +2) |

Redan när jag köpte tyget på Jofotex så visste jag att jag ville så såna här tröjor. Så på sylanet fokuserade jag på att sy så långt jag orkade på dessa. Hann allt utom mudden och fållen, plus lite småfix efter kantband och så.

Givetvis är höger arm grön och vänster röd. Mudden matchar naturligtvis, bara för att jag kan. Sånt gillar jag!

Mottagare: Simon & Joel
Mönster: Tröjorna är det mönstret jag brukar ha och typ 104 och 116. 
Material: Biltygerna kommer från Jofotex. Mudden minns jag som vanligt inte.4 kommentarer to “Biltröjor”

 1. Svea skriver:

  Guuuud vilka perfekta tröjor! LOVE IT! Vad duktig och påhittig du är!
  Jag har precis lärt mig sy den hårda vägen med många misstag men det går bra och jag utvecklas enormt! Mitt mål för hösten är just en sådan tröja till min 3åring. Jag har varit i flera syaffärer men inte fått tag i just detta mönstret. Det finns bara raka ärm (inte raglan) att tillgå och jag blir vansinnig! Har försökt göra eget men det gick inte så himla bra 🙁 Nu har frustrationen hård grepp på mig, tyvärr!
  Så snälla, VAR fick du tag i detta tröjmönster??? Vore jäääääte tacksam för hjälp så att jag kan komma vidare 🙂

  //Svea

  • Sue skriver:

   Åh, tack! Kul att du gillar dem. Vet inte riktigt var mitt mönster kommer ifrån men i senaste barnnumret från Ottobre (här ser du modellerna) så finns det en modell som ser likadan ut. Jag hoppas du redan hänger i sygrupperna på fejan för där kan man få bra tips och hjälp. Sök på Sytokiga 🙂

 2. Svea skriver:

  T A C K! ska kolla upp fb o Ottobre 😀

Kommentera