Slumpad post: Visning 25/9: Myrmalmsringen 57
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Pixibox: Ska vi leka?

| 2012-09-03 kl 07:24 (2012-09-03, 7:24 GMT +2) | 0

Ännu en box och inte kunde jag spara den heller någon längre tid.

Böcker som ingår: Rimma och ramsa, Emilia hos dagmamman, Vi gräver ett hål, Knöl & Bök och kissolyckan, Busiga Beenens gunghäst, Jojo och bandybollen, Klappa, klappa händerna, Var är kurre?, Bo blir över och Snurran i lekparken. 

Vi läste alla på en kväll, precis som förra boxen. Inser återigen hur olika böcker kan vara. Här det dessutom två med rim och ramsor och då är skillnaden större.

Kvällen efter fick de välja två favoriter var. Simon (3,5 år) valde Emilia hos dagmamman och Rimma och tramsa och Joel (5 år) valde Klappa, klappa händerna  och Busiga Bebbens gunghäst. Men efter att ha läst busiga bebben så ville de höra den igen och Klappa-boken plockades bort. De fullkomligt älskade indianpappan i busiga bebben, fnissade, skrattade och pekade,  och jag kan lova att den kommer att läsas fler gånger.

Flera av böckerna har vi sen tidigare och har redan läst mycket. Jojo var en favorit ett tag, precis som Knöl och Bök.

Denna box är helt ok, men slår inte den förra som jag tycker är bäst hittills.Kommentera