Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ståhl, Erik: Jag njuter så länge jag varar gör du?

| 2012-09-01 kl 22:58 (2012-09-01, 22:58 GMT +2) |

Hittade boken via Katarina Janouch blogg och blev intresserad så jag beställde den via hans hemsida.

Det är inte utan att man blir djupt imponerad av den här killens mod och energi.

Det som fastnar hos mig är värken han har i benen, smärtan som verkar helt olidlig. Vet ju hur ont lite växtvärk (eller vad jag nu har/haft) gör så jag lider när jag läser. Verkligen lider.

Jag undrar hur han orkar, vad det är som är drivkraften. Men funderar man lite på alternativet så som Erik verkar ha gjort så förstår man. Livet, såklart, livet är drivkraften! Han har insett det många tycks glömma bort. Vi är här och nu, inte sen eller då. Nu!

Få lite perspektiv, läs boken!Kommentera