Slumpad post: Skogsluffarna
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Releasemingel

| 2012-08-31 kl 22:34 (2012-08-31, 22:34 GMT +1) | 0

Igår var det så äntligen dax för releasemingel. Det var en mycket intressant upplevelse. Platsen kunde inte valts bättre, van der Nootska palatset på Söder.

Man köade för att komma in, fick hälsa på Simona och lämna över sin present (om man hade nån), fick rosa bubbel (föga överraskande om man följer Simonas blogg) och sen fick man mingla. Det var många bekanta ansikten från de författarbloggar jag följer. Pratade med lite olika personer och sen var det dax för förlaget att prata och sen Simona oxå.

Jag satt på huk långt fram bredvid en tjej som skulle facebooka en bild och hade svårt att hålla mig när hon efter en stund viskande frågar vad det var Simonas bok heter. Självklart hade jag koll – jag har ju läst den precis.

Sen var det snittar och vin. Gott och då minglade jag vidare med några blivande författare och bloggare. Sen var det princessbakelser, i bröstform. som dessert så man kan säga att jag tog en sötsaksdag igår.

När det var över fick man en goodiebag med en signerad kopia av boken! Sen fick man lite annat smått och gott. Barnen uppskattade de små chokladbitarna mycket!

Själv var jag helt slut så jag somnade med barnen…

Simona länkar vidare. Simona visar bilder själv.  Själv har jag snott bilden jag är med på från Pernilla Alm.En kommentar to “Releasemingel”

  1. […] Anna på Simonas releasemingel för 1,5 år sen och vi pratade. Hon berättade att hon höll på med en bok, och givetvis hade hon […]

Kommentera