Slumpad post: Raffe och hängmattan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Träningsvärk i bröstryggen!!

| 2012-08-23 kl 15:20 (2012-08-23, 15:20 GMT +2) | 0

Äntligen!! Något jag väntat på länge länge. Även om det var ganska nyligen jag insåg det. Jag har aldrig träningsvärk i bröstryggen.

Min gissning är att jag haft låsning där bak som gjort att jag inte använt rätt muskler. Jag har inte kunnat träna rätt. I våras löstes den upp genom diverse behandlingar och i sommar har jag jobbat hårt på att aktivera dem genom ”stående” armhävningar mot vägg, dörröppningar och köksbänk.

Igår var det ett pass med frivändningar, burpees, svingar med kettlebell och utfallshopp. Vi var några som avslutade med en tabata armhävningar (en trainalong).

Redan nu börjar det kännas rejält mellan skuldrorna. Hurra!!

Imorgon blir det sjukgymnastik med träning och massage. Blir intressant.Kommentera