Slumpad post: Åttornas mattetest
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tandläkarbesök

| 2012-08-16 kl 10:54 (2012-08-16, 10:54 GMT +2) | 0

Förskolan har planeringsdagar torsdag och fredag denna vecka så idag när jag är hemma med barnen så hade vi bokat in tandläkarbesök. Förra året var ju Simon lite tveksam så i år hade jag peppat och tränat gapning med honom.

Joel hoppade upp i stolen först och gapade stort. Tandläkaren tittade och skrapade. Finfina tänder tyckte han och sen var det klart. Så var det Simons tur, han hade ju sett hur Joel gjorde och härmade. Gapade mycket stort och fint. Tandläkaren tittade lite extra på framtänderna för Simon har några gånger dunkat i dem, men sa att det såg bra ut.

De fick som vanligt välja något i skåpet och det blev en bil var. Sen kramade de Staffan hej då och tackade för besöket.

På hemvägen stannade vi till på konsum så att de fick varsin glass. De berättade glatt för alla de mötte att de varit hos tandläkaren Staffan. Världens bästa tandläkare enligt Joel.Kommentera