Slumpad post: Rensa: dag 8
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fler namnlappar

| 2012-08-10 kl 20:24 (2012-08-10, 20:24 GMT +2) | 0

Det är över ett år sen mina namnlappar kom och jag har under våren funderat på att skaffa fler, fast då i lite andra format. De jag har är ganska stora och de passar inte till allt jag syr. Den här gången valde jag att testa 3eXter, en svensk tjej som fixar och donar. Jag har köpt knappar och lite annat från henne tidigare. Suverän service!

Ville ha mindre att sy i kanter som på exempelvis plånboken eller näsduksfodralen som jag sydde och valde bort namnlapp, och även platta som man syr direkt på tyget. Önskade detta och fick snabba svar (trots att hon hävdade att hon tog längre tid på sig för att det var sommar/semester). Vi bollade lite och till slut så bestämde jag mig för dessa.

Det blev klart dyrare men så mycket enklare på något sätt, plus att det gick att beställa 100 stycken av varje istället för 300 som är minimum på World Wide Label.

Igår kom de och jag är supernöjd!En kommentar to “Fler namnlappar”

  1. […] dessutom möjlighet att testa de nya namnlapparna som kom härom […]

Kommentera