Slumpad post: Ett arbetsrum
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Imorgon jobb

| 2012-08-01 kl 22:12 (2012-08-01, 22:12 GMT +1) | 0

Imorgon är det första jobbdagen för mig. Jag har varit ledig i ganska exakt fyra veckor. Har verkligen njutit av att vara ledig, vara med familjen/barnen, fixa lite smått här hemma, latat mig. Senaste veckan har barnen hittat några grannar som de lekt med (som tyvärr ska flytta) så det har varit olika antal barn, allt från noll till fem. Man får lite insikt i hur det skulle kunna vara med hemmaföräldrar och inget dagis. Rätt så bra faktiskt 🙂

Har kopplat bort jobbet helt, inte kopplat ner för uppkopplad har jag verkligen varit men det är avkoppling för mig.

Barnen är enormt underhållande nu. Samtidigt så får jag som vuxen lite mer luft nu då de även leker bra själva och inte kräver ständig övervakning eller närvaro. Då blir det helt plötsligt mycket mer lockande att mysa med dem.

Inatt kom båda barnen in (vid olika tider) och de kryper så nära så nära. Jag bara myser. Känner de varma små kropparna intill min. Lycka!

Imorgon är det min klocka som ringer tidigt och jag måste ta mig ur sängen. Nästan så jag hoppas att barnen inte kommer över i natt för då blir det svårt att gå upp.Kommentera