Slumpad post: Veckans matlista
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Madrassöverdrag

| 2012-07-30 kl 22:15 (2012-07-30, 22:15 GMT +1) | 0

Igår fick jag äntligen tummen ur och sydde ett madrassöverdrag. Tyget var valt sen länge (typ förra sommaren) så det var bara att kolla lite mått och brumma på overlocken.

Nu är madrassen med skyddet på plats bakom dörren i vårt sovrum. Enkel att fälla ner för den som tycker att barnen sprattlar lite för mycket när de kommit över i vår säng. Särskilt bra nu när Simon oxå börjat komma över varje natt.

Tygåtgången var nog 4,5 meter tror jag vilket är bra för jag har ju gjort av med min köpmån på tygutmaningen.En kommentar to “Madrassöverdrag”

  1. […] har jag inte riktigt hunnit komma igång, men ett par kalsonger till John är påbörjade och ett madrassöverdrag har jag sytt. Före vi stack var det färdigställande av presenter (Mamma, Ingela och Eric), […]

Kommentera