Slumpad post: Morgonfotografering
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sämst och bäst i år

| 2012-07-28 kl 13:31 (2012-07-28, 13:31 GMT +2) | 0

Veckans jerka hakar jag på och denna gång undrar Annika:

Vilken är den bästa respektive sämsta bok du hittills har läst i år?

Sämst behöver jag inte ens fundera på  för det är helt klart Alla mina vänner är superhjältar  av Andrew Kaufan. Jag förstår den inte.

Bäst hittills blir lite svårare faktiskt, men det blir nog Carin Gerhardsens Gideons ring som vinner. Gillade den skarpt. Annars finns Pernilla Alm och Katerina Janouch där uppe och slåss, precis om Nisse Simonson och Sofie Sarenbrandt. Men jag antar att i min hylla med olästa böcker finns det en skock som vill upp där och slåss. Det är bara läslusten och tiden som ska till…

Alla jag läst i år finns på en lista.6 kommentarer to “Sämst och bäst i år”

  1. Monika skriver:

    Jag får nog snart ta och börja läsa Gerhardsens böcker, det känns som att jag har missat något 🙂

  2. Bokdivisionen skriver:

    Jag som bara hört precis tvärtom om Alla mina vänner!

  3. Jag har funderat på att läsa Gerhardsens böcker, får nog ta och göra det 🙂

Kommentera