Slumpad post: Julkort beställda
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Pass 27: Vaggan (7 juli)

| 2012-07-06 kl 22:00 (2012-07-06, 22:00 GMT +2) | 0

Önskar jag kunde vagga in er i tron om att detta är som vila men icke! Detta är en magövning som gjorde enorm skillnad för mig, kallad vaggan, eller Hollow rock på engelska. Här vill jag att ni tittar på filmen som jag länkar till från övningsbeskrivningen. Kan ni göra så som på filmen så grattis! Själv måste jag upp med kroppsdelarna mycket mer för att få lägre vikt på och således orka hålla emot.

Övning: Tabata känner ni till nu och idag blir det en mix. Varannan ska vara vanliga situps och varannan vaggan.

Skala ner: Skala ner genom att göra långsammare. För vaggan kan det räcka med att hålla om benen men med spänd mage (gummiband).
Skala upp: Skala upp gör du genom att ha tempo i vaggningar och situps. Om det inte räcker, så kör en tabata till helt enkelt.

Som vanligt ska ni lyssna på kroppen och avbryta om ni får ont.

Huvudsidanövningsbeskrivningarveckans utmaningalla pass hittills (rss till dem), alla poster om Train Along (rss till dem)  


4 kommentarer to “Pass 27: Vaggan (7 juli)”

  1. Nina skriver:

    Nu förstår jag inte riktigt… hur länge och/eller antal? Skulle vara duktig och försöka köra ikapp lite, men när jag inte förstår så är skålen med jordgubbar på bordet väldigt lockande. Undra om jag hinner få svar innan jag går lös på den istället 🙂

Kommentera