Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Janouch, Katerina: Modershjärtat

| 2012-07-04 kl 08:10 (2012-07-04, 8:10 GMT +2) |

Bok nr 5 om Cecilia och precis som vanligt avslutades förra boken lite lagom spännande. Den här slutade i sin tur enormt spännande!

Nåja, första halvan är ganska mörk och negativ. Alla har det tufft och jobbigt och det blir nästan för mycket. Visst är livet hårt och jobbigt ibland men lite trevligt kan det gärna få vara.

Min önskan om att det skulle vara mer om Sonja uppfylldes. Gillar! Sen var det mycket ur systrarnas och även Johns perspektiv. Kanske var det lite för många perspektiv? Samtidigt tillförde det saker till handlingen så svårt att se hur det skulle tas bort. Mycket bra med Johns perspektiv tycker jag. Få böcker om relationer handlar om mäns tankar och funderingar, men här blir det intressant och ger boken mer djup.

Andra halvan tar sig rejält och spänningen stiger. Man anar vartåt det leder och det är skönt att få gissa lite rätt ibland. Jag hade mycket svårt att släppa boken när jag väl passerat mitten och det var läsning med barnen och alldeles för sent som gällde.

Anar att nästa bok handlar om Cecilia och John, men förhoppningsvis även ur något av de äldre barnens perspektiv. Hur ser de på att växa upp i familjen?Kommentera