Slumpad post: Nästan inställt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inte enligt plan

| 2012-07-04 kl 16:49 (2012-07-04, 16:49 GMT +1) |

Igår på hemvägen (i bilen som går bra mycket snabbare än t-bana där de har reducerad trafik pga spårarbete) så slog det mig att jag kunde ta bilen även idag och då passa på att få den tvättat och städad i garaget på jobbet.

Så när jag parkerade imorse röjde jag bort alla våra saker, bla Simon bilstol (bökig att sätta dit). Strax efter 8 knallade jag ner till stället som tvättar bara för att få reda på att han som tvättar bilarna har semester i tre veckor. Så klart – det är ju juli.

Så när jag kom hem uppfyllde jag mitt motto, just do it, genom att utan krusiduller ha ut bilmattorna och spruta av dem med trädgårdsslangen och sen tömma bilen helt och hållet för att kunna dammsuga. Precis när jag nästan var klar kom John och barnen hem från cykeltur och barnen hjälpte till med att tvätta rutor och sånt.

Underbart när det var klart!!Kommentera