Slumpad post: Minttvål
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Alling, Morgan: Kriget är över

| 2012-07-03 kl 06:10 (2012-07-03, 6:10 GMT +2) |

Han skriver kort och kraftfullt, osentimentalt på något sätt men det styr rakt in och man påverkas direkt. Hur kan det få vara så här? Hur kan vuxna människor bete sig så mot barn? Och då menar jag inte bara de som har missbruksproblem utan inom socialen.

Det känns hemskt att få ta del av Morgans uppväxt och det skär verkligen i mig att barn kan få ha det sådär. Samtidigt måste jag beundra hans styrka att ha tagit sig ur detta som en så pass stark person. Skönt att det går!

Gillar att det är korta kapitel, man får ett driv i boken då och vill gärna läsa vidare. När boken är slut undrar jag vad som hänt med hans syskon. Ser att han bor bara 200 meter från vårt kontor så kanske kan jag träffa på honom och fråga 🙂

Nu finns den dessutom i pocket!En kommentar to “Alling, Morgan: Kriget är över”

  1. […] bjöd enormt på sig själv. Jag som läst hans bok fick inga överraskningar och kände igen flera […]

Kommentera