Slumpad post: Lackat tröskel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tröja med sommarränder

| 2012-07-01 kl 22:02 (2012-07-01, 22:02 GMT +1) | 0

Åh vad jag älskar dessa ränder! I någon av grupperna på fejan så har man fått följa hur det har designats och röstat på vilken variant man gillade bäst. Blev såååååå glad när det till slut blev denna som gick till tryck.

Sömnade gick helt ok men jag är rejält missnöjd med ärmarnas mönsterpassning. Särskilt som jag verkligen försökte tänka till och få det bra. Nåja nu har jag bättre hum om hur jag ska göra.

Jag är däremot grymt nöjd med mönsterpassningen på ärmarna själva och på sidosömmen på själv tröjan. Fållarna har jag sytt med tvillingnål och såklart kört med lite olika trådar så att det ser ut som färgerna längst från fållen.

Ytterligare en meter tyg har gått åt i tygutmaningen 🙂

Mottagare: Sue
Mönster: Creative workshop 303, stl 42. 
Material: Fantastiska sommarränderna från Lilofant. Mudden är vit jersey från Znok (glömde dock att blogga om det köpet).Kommentera