Slumpad post: Sällskap av mygg
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lägger ner simskola

| 2012-06-26 kl 16:35 (2012-06-26, 16:35 GMT +2) | 0

Idag gav vi oss återigen till Flatenbadet för simskola. Barnen var peppade och skulle absolut bada. Solen sken faktiskt lite även om den fick slåss mot elaka moln.

5 minuter in i simskolan så gav Joel upp, Simon hade fram tills dess varit med tillsammans med mig. De ville ha badrockar på och sitta på liggunderlaget. De övriga tränade arm- och benrörelser. Insåg att simskola just nu inte är något för oss så där och då bestämde jag att vi skippar detta nu.

Vi fikade lite och sen packade vi ihop oss, just i tid för att nästan hinna till bilen före regnet började hälla ner.

Simskola = pengar i sjön?En kommentar to “Lägger ner simskola”

  1. […] helgen gick jag och ältade det här med simskolan – som jag trodde var simlekis. I måndags tog jag mig i kragen och mejlade till dem och […]

Kommentera