Slumpad post: Saker som händer
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Linnen med Bärgarn

| 2012-06-19 kl 18:40 (2012-06-19, 18:40 GMT +2) | 0

Gjorde allt från att klippa till att fålla på sylanet i helgen. Tog sin lilla tid eftersom jag utmanar mig själv att använda cpn.

Man lär sig av sina misstag (hoppas jag). Lyckades få till det och började sy, bara för att inse att jag missat att trä sista biten på tyget, den delen som gör att det inte snurrar. Fick avsluta och sprätta. Sen gick det ganska bra även om det blir många moment. Valde att fålla med tvillingnål.

Båda barnen blev mycket glada av överraskningen när jag var hemma och hämtade lite mat till sytokarna.

Det  levererades sen till Olle på söndagen som verkade mycket nöjd.

Mottagare: Simon, Joel & Olle
Mönster: Samma som tidigare linnen
Material: Tyget är interlock som jag köpt från Lilofant. Mudden vet jag inte men det var muddtyg.Kommentera