Slumpad post: Funkior
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fotmassage

| 2012-06-12 kl 19:10 (2012-06-12, 19:10 GMT +2) | 0

Idag var jag frisk nog att gå på den inbokade behandlingen. Kom dit prick 3 då behandlingen började och sa att jag skulle till Hans. Den andre mannen som är där sa att han skulle ta behandlingen idag. Hans har nämligen jobbat klart och åkt hem till Kina igen.

Kände mig lite förvirrad eftersom jag verkligen fått förtroende för Hans då hans behandling hjälpt mig. Nåja, jag gick in och den här mannen kunde prata engelska så det var enklare att förklara mitt problem.

Jag fick lägga mig på britsen och lakanet sveptes över mig. Vips så klättrade han upp britsen och började massera mig med sina fötter. Sängen hade en ställning ungefär som för en sänghimmel. Mycket intressant och det kändes verkligen – särskilt när han masserade benen, och när han på något sätt hängde i ställningen och masserade med båda fötterna.

Låg och önskade att jag kunde se hur det såg ut.

Sen körde han massage av nacke och arm och jösses så det kändes. Till sist satte han nålar och el på fyra av dem och sen fick jag slumra i 35 minuter.

Nu blir det spännande att se hur det känns och på torsdag ska jag dit igen.Kommentera