Slumpad post: Ta bort-knappen tillbaka
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Inget konstsim

| 2012-05-21 kl 22:14 (2012-05-21, 22:14 GMT +2) | 0

Idag var sista tillfället i crawlkursen och jag kommer sakna det. Så otroligt roligt och utmanande.

Idag fick vi köra igenom alla de övningar vi gått igenom under kursen och sen fick vi några nya utmaningar att bita i.

En där vi skulle ligga på rygg och flytta med fötterna i färdriktningen, tårna skulle sticka upp och man skulle vifta sig till andra sidan med händerna. Gick rätt okej. Nästa vända skulle masten upp – dvs ena benet skulle dras upp så att knät stack upp. Jisses vad dålig jag var på det. Fick skrattattacker istället för det såg och kändes så roligt. Båda övningarna tydligen grundläggande i konstsim och således är den sporten för alltid bortprioriterad av mig.

En stund senare fick vi prova att simma vanligt crawl, men endast med ett ben – det andra skulle knät vara böjt 90 grader så att foten stack upp över vattenytan. Om jag tyckte konstsimmet gick dåligt så gick detta om möjligt ännu sämre. Galet svårt! Samtidigt så är det roligt att prova på för man lär sig om sin kropp och dess flytkraft (eller frånvaron av densamma).

Nu är det upp till oss sa Nalle och det är färskvara. Alltså ska jag senare i veckan knalla ner och köpa sommarkortet för nu är det utesäsong. Håller tummarna för att det blir av, men det är väl jag som bestämmer iofs.Kommentera