Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Andra bokhandlar

| 2012-05-19 kl 18:01 (2012-05-19, 18:01 GMT +2) | 0

Veckans jerka handlar om var man köper sina böcker, utöver Adlibris och Bokus.

Många beställer sina böcker från Bokus eller Adlibris. Har du andra tips på internetbokhandlar eller liknande där man kan få tag på böcker till åtkomliga priser?

För barnens del handlar det om Kråkes bokklubb just nu där böckerna faktiskt är billigare via dem än via Adlibris. Ibland handlar jag även via Cdon om jag ändå handlar annat. De är ibland dessutom billigare än Adlibris så det är värt att kolla upp, om man orkar. Vid något tillfälle har jag även handlat via Bokia.se som har bra priser ibland.

Bäste köpet i år har dock varit via Amazon UK där jag köpte en hel hög pysselböcker – både för vuxna och barn. Fri frakt (över 25 pund) och mycket billigare än från svenska sajter, dessutom inom EU så ingen tull.6 kommentarer to “Andra bokhandlar”

 1. Monika skriver:

  Priset är ju ofta avgörande 🙂

 2. Ella skriver:

  CDon kan vara ganska bra även på böcker ja. Kråkes bokhandel? visste jag inte om, men min lilla Kråkefantast har blivit för stor för dom böckerna nu…

 3. Sue skriver:

  Jepp, priset avgör ofta tycker jag.
  Nja, man kan nog inte köpa enstaka böcker från kråke utan måste vara med i bokklubben men man kan enkelt välja ersättningsböcker, eller fler, eller avboka på nätet.

 4. Jag har också lagt märke till att CDon ibland har bättre priser än Adlibris… Ska försöka bli bättre på att slänga ett extra öga på deras utbud innan jag beställer.

 5. Sue skriver:

  Jag glömmer ofta kolla…

 6. […] Eriksson, Beasbokhylla, Susanne, BokBild, Nilmas bokhylla, Cecilia, […]

Kommentera