Slumpad post: Inget dagis
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Havsbyxor

| 2012-05-16 kl 21:43 (2012-05-16, 21:43 GMT +2) | 0

Simon gillade tyget och önskade ett par byxor. Ganska så snabbt fick jag ihop allt utom midjan för som vanligt vägrade Simon prova. Sen sprang tiden iväg och vips hade jag blivit med Cover Pro och beslöt mig för att testa med den i midjan. Gick bra och blev lite roligt med tre olika trådar faktiskt.

Det är faktiskt väldigt väldigt enkelt att få till såna här byxor nu. Nu när jag har CP:n ska jag dock utveckla en annan modell med coola fickor 🙂

Mottagare: Simon
Mönster: Eget med inspiration från det jag tidigare använt. Typ 104. 
Material: Underbart havsmönster från JNYDesign. Mudden har jag ingen aning om var den kommer ifrån. Gummiband 15 mm brett, vitt.Kommentera