Slumpad post: Blommor i köket
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Kaufman, Andrew: Alla mina vänner är superhjältar

| 2012-05-16 kl 21:50 (2012-05-16, 21:50 GMT +2) |

Så många som hyllat den här boken. Givetvis slank den med när jag beställde på Adlibris senast. Så tunn att den genast fick åka med på tunnelbanan.

Började läsa och undrade sen hela tiden om jag missade något. När skulle jag fatta? När jag läst halva funderade jag ganska mycket, faktiskt. Vad är det jag missar?

Läste ut den och visst är det väl en slags gullig kärlekshistoria i botten, men den är nog för galen för min smak. Jag vill inte behöva tänka så mycket. Alla dessa superhjältar som jag inte riktigt hänger med i beskrivningarna av, som bryter av huvudhistorien. Kanske kanske tänker jag att jag borde läst den på engelska. Kanske har jag hela tiden en känsla av att jag på engelska skulle fatta. Fast troligen inte.

Letade bland alla bloggare om det var någon mer än jag som inte gillade den, eller inte höjde den till skyarna. Jag hittade en, Henrik. Kändes lite skönt att inte vara ensam om känslan.

Jag ska helt enkelt hålla mig till ”vanliga” böcker 🙂3 kommentarer to “Kaufman, Andrew: Alla mina vänner är superhjältar”

  1. Henrik skriver:

    Visst känns det skönt att inte vara helt ensam när det känns som om man är den enda som inte fattar grejen 🙂

  2. Sue skriver:

    Men eller hur 🙂

  3. […] behöver jag inte ens fundera på  för det är helt klart Alla mina vänner är superhjältar  av Andrew Kaufan. Jag förstår den […]

Kommentera