Slumpad post: Motionscykel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Valborg

| 2012-05-14 kl 19:03 (2012-05-14, 19:03 GMT +2) | 0

Det börjar numera bli tradition för oss att knalla bort till Kaninparken på fältet för att spana in valborgsbrasan.

Eftersom det var vanlig jobb- och dagisdag för oss så fick Joel somna i soffan en stund på eftermiddagen vilket gjorde att han faktiskt orkade. I år fick Simon sitta själv i cykelvagnen för Joel ville cykla. Däremot kröp han gärna ner i vagnen en stund och myste när vi kollade på brasan.

Annars var det fullt ös i klätternät, skog, gräsmatta, tom plaskdamm osv. Konstigt nog träffade vi på väldigt få vi känner, men det var som vanligt galet mycket folk och vårt fokus var mest på att inte tappa bort Joel och Simon.

Joel lånade förresten min mobil en stund och tog så pass många bilder att det nästan blev en film 🙂Kommentera