Slumpad post: Trotsade regnet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Klart bättre

| 2012-05-13 kl 21:47 (2012-05-13, 21:47 GMT +1) | 0

Efter några veckor med riktigt ont i armen, så ont att jag faktiskt inte riktigt fungerat, känns det bättre nu. Har under helgen kunnat göra saker, såsom att städa och baka. Eller så enkelt som att sitta vid datorn mer än två minuter. Eller att sitta vid matbordet under en längre stund. Skönt! Underbart!

Tror dessutom jag hittat nya muskler i både rygg och armar (mest högra) vilket tyder på att jag haft någon låsning. Vilket förklarar att jag trots idogt tränande inte blivit särskilt bra/stark på övningar som innefattar bröstrygg och triceps (tex stående rodd och armhävningar).

Nätterna är bättre, men jag kan fortfarande bara sova på rygg tyvärr så efter 5-6 timmar har min kropp sovit färdigt – eller iaf tröttnat på att sova på rygg.

Nu är och kommer jag att vara väldigt noga med min hållning, med att göra ett övningar här hemma och att fokusera på bra träning (gör jag ju redan så den är enkel) plus att jag vill fortsätta med behandlingar hos Cia.Kommentera