Slumpad post:
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Börja om från början

| 2012-05-09 kl 21:19 (2012-05-09, 21:19 GMT +2) | 0

Den där armen gick jag och tränade med ikväll. Det var frivändning + pushpress som stod på schemat. En övning som jag normalt sett är grym på (iaf är känslan så).

Idag fick jag slita. Vi gjorde nämligen ”Grace” som innebär 30 frivändningar + push press. Kvinnor ska ha 40 kg men vi körde på 30 kg. Efteråt körde vi situps och plankan i par. Sjukt sjukt trött i magen.

Min hemmasnickrade teori: Jag har tidigare belastat fel och nu när jag har hela ryggen (hoppas jag) i rätt läge är det ”nya” muskler som får jobba. Som att börja om från början och de två år jag kört inte räknas…

Avvaktar med spänning hur armen kommer kännas i natt. Carin imorgon igen.Kommentera