Slumpad post: En hel gran
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Landkrabba

| 2012-05-07 kl 11:33 (2012-05-07, 11:33 GMT +2) | 0

Måndag och dax för lektion 6 i crawlkursen. Eftersom axel och nacke inte riktigt rockar så bestämde jag mig igår kväll för att inte simma. Dock ville jag inte missa passet så jag gick det och tittade på.

Jättenyttigt att se hur det ser ut från bassängkanten. Riktigt avis på de i vattnet dock för det är ju där jag vill vara och idag fick de köra ett träningspass. Nåja jag har det på papper och får köra på egen hand. Nästa vecka SKA jag vara i bassängen.

Råkade dessutom säga att jag gärna går fortsättningskursen med start i oktober så det måste allt bli en del simning i sommar 🙂En kommentar to “Landkrabba”

  1. […] Idag fick vi återigen köra ett simträningspass och det var fantastiskt mycket roligare att plaska i bassängen än att vara en landkrabba. […]

Kommentera