Slumpad post: Klimatseminarium
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lidbo, Håkan & Lidbo, Johan: Spelskalle

| 2012-05-02 kl 12:21 (2012-05-02, 12:21 GMT +1) | 0

60 spel med vardagslivet som insats. När jag läste om den här boken blev jag genast sugen på att läsa den. Gillar när man kan göra vardagen lite roligare.

Spelen är indelade i fem olika kategorier; På lokal, På jobbet, På väg, Hemma och Var som helst.

På lokal som inleder boken kändes lite för mycket Fredrik & Filip och jag kände mig snarare obekväm med spelen. Hade nog passat bättre under studieåren 🙂

På jobbet är rolig att läsa men det är få spel jag kommer att testa på. Dock väldigt väldigt roligt att fantisera om vad som skulle hända om man verkligen gjorde det på jobbet.

På väg har många bra tips och jag kan tänka mig att genomföra flera av dem.

Hemma är nog bästa kategorin. Flera garvade jag högt åt när jag såg framför mig hur det kunde se ut. Älskar Städmemoryl i barnrummet. Där föräldern är den som ska memorera hur rummet ser, och sen sätter sig bakom sin tidning (och läser) medans barnen röjer. Efter en stund är det dax för den vuxne att titta fram och se vad som plockats bort. Denna SKA jag testa 🙂

Var som helst innehåller även den flera stycken som jag kan tänka mig att köra.

Sammanfattningsvis tycker jag att avslutningen är bättre än början. För mitt liv just nu är mest hemma, eller på väg, eller var som helst. På lokal är jag extremt sällan och på jobbet skulle det inte kännas helt rätt med såna här spel.2 kommentarer to “Lidbo, Håkan & Lidbo, Johan: Spelskalle”

  1. Camilla skriver:

    Städmemoryt ska jag genast prova, bra idé! Antar iofs att det mesta kommer att kastas in i hyllan.

  2. Sue skriver:

    Ja, sen är förhoppningen att man faktiskt får lite lästid. Laddar oxå för att testa 😀

Kommentera