Slumpad post: Är du A B C eller D?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Bra middag

| 2012-04-19 kl 22:19 (2012-04-19, 22:19 GMT +2) | 0

Ikväll när middagen löd mot sitt slut slog det mig att det var bästa middagen på länge. Inte bara för att det var fisk som jag älskar utan för att det inte varit något tjat, inget gnäll, inget gråt, inga höjda röster etc. Utan en helt vanlig lugn och sansad middag. Ingen som sprang iväg under måltiden. Ingen störande teknik. Plus att alla åt av maten!

Undrar när det hände senast. Om någonsin.7 kommentarer to “Bra middag”

 1. Cattis skriver:

  Jag håller med dom här tillfällena är värda guld 🙂
  Jag åker ofta till jobbet innan barnen vaknat och dom blir så glada när jag säger att imorgon är jag hemma mer er under frukosten…..
  men hur blir det? …. så gott som alla dessa gånger är det gnäll, dom går inte upp, bråkar med varandra och surar. Suck ! det är bättre att dra till jobbet tidigt 😉 då får man i alla fall äta frukost utan bråk. Underbara barn! 😉

 2. Sue skriver:

  Haha, ja det är skönt att höra att fler har det likadant :mrgreen:
  Gillar oxå att åka iväg före de vaknar.

 3. sandra skriver:

  De håller i sig kan jag tyvärr meddela….Ibland får jag säga till mina tonåringar ”MEN HERREGUUUUD TITTA INTE PÅ VARANDRA DÅ!!!” ….det blir mycket ”Va faan är det…varför glor du!??” till varandra mellan kidzen om den ena råkar titta lite för länge på den andra 🙄 Lyckan är ju TOTAL om den ena får syn på en finne på den andra …

 4. Sue skriver:

  Aj då, jag som hoppades det skulle bli bättre! 😯

 5. sandra skriver:

  De kan du glämma 😈

 6. sandra skriver:

  hrmf…GLÖMMA 😉

 7. Sue skriver:

  Redan glömt 😛

Kommentera