Slumpad post: Babybjörn
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sylan

| 2012-04-15 kl 22:42 (2012-04-15, 22:42 GMT +2) |

Hösten 2010 var jag iväg på syhelg (fast bara en dag) och idag var det äntligen dax för en till. Det var ett gäng sytokar i Stockholm som fixat en. I Farsta strand så det var enkelt att ta sig dit. Packade ihop sakerna igår (ojojoj) och strax efter 10 idag packade jag in allt i bilen och stack dit.

Oj vad härligt att få nörda en hel dag. Tiden gick  sanslöst fort men jag hann iaf sy några saker, rita en del mönster, känna på andra tyger, byta tyger och snacka massor. Ja, lunch hann vi äta oxå.

Deltagare: Inger, Ylva, Ann (kortbesök), Malin, Katarina, Kristina, Susan, Mathilda och Cecilia. Härlig blandning med människor! Med Anns hjälp och coverpro fick grabbarna superfina linnen! Nu vill jag ha en sån maskin.3 kommentarer to “Sylan”

  1. Mathilda skriver:

    Tack själv! Jätte roligt att vi blev så många! Längtar redan till nästa gång 🙂

  2. […] sydde jag dem på sylanet i april men jag tänkte nog i början att jag skulle fålla midjekanten, men det har inte blivit av så […]

Kommentera