Slumpad post: Maud Fredin-tyger
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Dator vid pianot

| 2012-04-14 kl 18:14 (2012-04-14, 18:14 GMT +2) | 0

För dryga 20 år sen köpte jag min första dator, och främsta syftet var att använda den till att göra musik. Jag köpte ett på den tiden mycket avancerat ljudkort, Roland SCC-1 och sequencerprogrammet Cakewalk. Sen var det min hobby några år och vissa av mina alster finns på datormusiksidan här på bloggen.

För snart fem år sen köpte jag ett digitalpiano, och i syfte att komma igång med datormusiken igen har jag nu köpt en monitor och flyttat TV-datorn till pianohörnet. Monitorn monterades på en monitorarm på bokhyllan och datorn sitter på insidan av bokhyllan precis ovanför högra hörnet av monitorn. Jag har även beställt en ljudmodul med tillhörande sequencer från en musikaffär i Tyskland, men de har inte kommit än. Kommer bli klockrent! 🙂En kommentar to “Dator vid pianot”

  1. […] Ljudmodulen har kommit och John har fixat och donat. Idag frågade jag lite kort om man kunde spela in ljudet. […]

Kommentera