Slumpad post: Besöksstatistik
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

750 meter

| 2012-04-11 kl 09:29 (2012-04-11, 9:29 GMT +2) | 0

750 meter ska jag simma på triathlon i sommar.

Idag gick jag och kollegan Stefan återigen ner till Eriksdalsbadet för att köra lite. Jag hade läst på om övningarna men när vi väl var i vattnet så fanns det ändå 100 frågor. Särskilt när man ska visa övningarna för någon annan. Nåja vi plaskade och frustade och lyckades få till det en del. Störst skillnad var det faktiskt på tretaktsandningen och vanlig crawl. Det känns hoppfullt!

Det som känns mindre bra är att vi idag testade att simma tretakten 2* 25 meter. En länga gick ok men jag orkade inte andra vändan fullt ut. Jag tog slut helt. Finns lite att jobba på helt enkelt med tanke på att det är 750 meter… – dvs 14 gånger till jämfört med vad vi gjorde.

Nåja 21 maj öppnar utebadet på Eriksdal och då köper jag sommarkort, plus att jag faktiskt har 5 gånger kvar på min crawlkurs.Kommentera