Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Wordfeud

| 2012-04-02 kl 23:16 (2012-04-02, 23:16 GMT +2) | 0

Jag skulle ju inte börja med Wordfeud hade jag tänkt. Laddade ner appen för länge sen men sen valde jag bort.

Så på tåget (det försenade) till Halmstad föreslog John att vi ju kunde spela mot varandra. Var ju lagom underhållning för oss. Sen fick vi igång Johns syster, och givetvis var jag tvungen att höra av mig till Anna och Lotta som jag vet spelar.

Sen dess är jag fast. Fast jag är rätt usel tyvärr. Av hyfsat många spelomgångar så tror jag bara jag vunnit en eller två så snacka om att lyckan igår var total när jag lyckades få in 117 poäng i ett spel!!

Till och med så nöjd att jag efter att jag släckt för att somna, insåg att jag borde ta en skärmdump och tände, startade telefonen och tog skärmdumpen.3 kommentarer to “Wordfeud”

  1. sandra skriver:

    Adda mig 🙂 freijsan

  2. […] att ha dragits in i spelträsket så var det inte så stort steg att testa en ny variant. Hörde någon som pratade om något som […]

Kommentera