Slumpad post: Snuttisar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Området sopas

| 2012-03-31 kl 20:14 (2012-03-31, 20:14 GMT +2) | 0

På vabdagen före vår Halmstadtur så satt vi och tog en mellismacka när jag plötsligt hörde jag den – sopmaskinen. Undrar vem som initialt blev mest upphetsad… Nåja, vi tittade ut lite på den och Joel varnade några snubbar som gick förbi så att de skulle akta sig för sopmaskinen. Vi fikade sen klart och gav oss ut och jagade sopmaskin.

De vandrade gärna vid sidan av vägen för att inte bli påkörda, och ibland la Joel sig ner och lyssnade med örat mot vägen (trots att vi såg sopmaskinen). Helt plötsligt satte den fart och åkte ur vårt område. Vi jagade såklart efter och hittade den efter en stund – den tömde ut allt grus. Gissa om Joel blev intresserad. Simon orkade inte riktigt med i Joels tempo (hostig som han var) utan placerades i vagn efter ett tag.

Efter ungefär en timme orkade inte jag längre utan vi gick in.Kommentera