Slumpad post: Bäverspaning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nära ögat

| 2012-03-31 kl 23:01 (2012-03-31, 23:01 GMT +2) | 0

I tisdags när jag jobbade hemifrån, ringde dagis strax innan lunch. Marie på Simons avdelning berättade att Simon fått en spade precis ovanför ögat, och fått ett litet sår, men även en liten röd prick i själva ögat. Det verkade inte vara någon större fara med Simon men för att vara på säkra sidan ringde jag vårdcentralen i Skarpnäck och frågade om de kunde kolla upp det.

De sa att jag skulle komma dit och bokade in mig 20 minuter senare. På dagis var det en liten lågmäld Simon som mötte mig och jag gick med Simon i paraplyvagnen till Vårdcentralen. Väl där fick jag träffa läkaren nästan direkt och efter en kort undersökning sa hon att det inte var någon fara, och pricken i ögat skulle försvinna inom en vecka. Simon fick en plastråtta av läkaren och sen var vi klara. Otroligt bra service och skönt att det gick så bra.Kommentera