Slumpad post: Ny riskokare
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Elfel

| 2012-03-31 kl 20:36 (2012-03-31, 20:36 GMT +1) | 0

Det händer ju rätt ofta att man hör om strul i rälsbunden trafik pga elfel. Förra veckan var det vår tur. Vi hade sen länge planerat att åka till Halmstad för att fira barnens farmor som fyller år och passade då på att testa tåg ner och flyg hem eftersom 50 mil i bil tar sin lilla tid.

Vi kom i lagom tid till t-centralen (tåget skulle gå 10:10) och barnen fick välja var sin tidning på pressbyrån (Heavy och Boggi blev det). Hör i högtalarna något om elfel söder om stan och något om 11:30. Det vill först inte gå in att det gäller oss, men visst är det så. Jag får både sms och mejl från sj om att vår restid förändras.

Strax efter utsatt tid så kommer faktiskt tåget och det visar sig att vi ska gå norrut istället. Ungefär en timme sent kommer vi iväg men norra vägen tar visst längre tid och framme i Göteborg är vi 2,5 timme sena. Ombokning sker och det blir inte någon ytterligare försening som tur är.

Får se om det blir tåg någon mer gång…2 kommentarer to “Elfel”

  1. […] elfelet så blev det en helt ok resa till Halmstad med tunnelbana och tåg. Barnen skötte sig i princip […]

  2. […] barnen tröttnat på den underhållningen och vi insett att det var elfel så gick vi runt och tittade lite här och var på stationen. Joel ropade på några arbetsmän […]

Kommentera