Slumpad post: Kontaktproblem
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Familjens dag på Lek & Bus

| 2012-02-18 kl 22:46 (2012-02-18, 22:46 GMT +1) | 0

Vi hade fått tips av kompisar om att detta lekland var värt ett besök, så efter en soft morgon så styrde vi kosan norrut mot Lek & Bus i Infracity.

Vilket ställe! Stort, rent, roligt, tyst (!), genomtänkt – ja helt fantastiskt. Sen att det var vi och typ två familjer till på 4200 kvm gjorde det ju inte direkt sämre. Joel rusade runt som en tok i en timme utan att stanna i princip. Upp och ner, ut och in, hit och dit. Vid något tillfälle när han rusade förbi mig sa han att det var fantastiskt roligt här.

Simon har blivit så pass stor att han klarar av de flesta saker men behöver ha någon som är ganska nära. Joel finns det inte en sportsmössa att man hänger med.

De hade en fantastiskt stor hoppborg som funkade utmärkt även för vuxna och där hade vi enormt roligt ett par gånger. Vi hann äta lunch och oxå, plus en hel del fika. Barnen behövde ju faktiskt vila ibland. En liten del där man kunde cykla gillade barnen oxå skarpt. Vulkanen man kunde klättra på vid ingången klarade de inte hela vägen upp men Joel var väldigt nära. Studsmattorna testades, piratskeppet med sina kanoner lekte vi med. Men klart roligast var att klättra runt i alla gångar och upptäcka i ”labyrinterna”.

Båda slockande i bilen på hemvägen, men var ändå trötta på kvällen.En kommentar to “Familjens dag på Lek & Bus”

  1. […] snart ett år sen drog vi norrut till Infracity och Lek och bus där. Idag återvände vi – lite tack vare några andra på dagis. Det var nämligen […]

Kommentera