Slumpad post: Hängig av vaccinet
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tröjor i Ooga Booga

| 2011-12-30 kl 16:44 (2011-12-30, 16:44 GMT +1) | 0

Har samlat på mig lite olika färgställningar i Ooga Booga och nu var det dax för en mer vintrig variant till barnen. Ärmarna har jag sen länge bestämt med tyg som jag köpte på syfestivalen i våras. Tyget skars till i oktober redan och det mesta syddes klart, förutom midjefållen. Trots det hade ungarna tröjorna till dagis en dag:)  Sen blev de liggande…

Funderade ett tag på om jag skulle skippa fållen men nu har jag fått upp ångan igen så det gick av bara farten.

Mottagare: Simon & Joel
Mönster: Raglantröja men lite ändrat mönster här och där. Typ storlek 104 och 116. 
Material: Ooga booga i interlock från Timote. Ärmarna kommer från e-slöjd. Mudden vet jag inte var den kommer ifrån.Kommentera