Slumpad post: Fyraårskalas
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Min dag

| 2011-12-27 kl 22:11 (2011-12-27, 22:11 GMT +2) | 0

Gick upp vid 6-hugget och jobbade hemifrån drygt en timme. Sen frukost med mamma. Barnen fick halvt-om-halvt väckas för att kunna säga hej då till mormor vid 8-tiden. Jag körde henne till stationen och såg till att hon satt ordentligt på sin plats i tåget före jag åkte till jobbet.

Otroligt lugnt på jobbet. Skönt att kunna beta av lite saker som blivit liggande. Vid halv 4 stack jag till Cia för att få massage. Jösses så min nacke knådades och minsann känns den bättre, mycket bättre till och med.

När jag klev in i hallen kom två härliga yrväder och skuttade och jublade för att jag kommit hem. Middagen hade påbörjats så det var bara att hugga in. Barnen berättade i mun på varandra om hur de sett ett träd som ramlat halvt om halvt i stormen. De gick loss rejält och fantiserade om hur de sågade eller lyfte bort det.

John kände sig dock lite hängig och gick och vilade. Joel och Simon hamnade snabbt i luven på varandra. Simon fick sin napp och jag tog upp honom i mitt knä och nynnade lite för honom. På 3 minuter hade han somnat och klockan var typ tjugo över sex så jag bar upp honom till sängen.

Jag och Joel gick upp till hobbyrummet och jag plockade fram lite tyger som Joel fick välja bland. Sen skar jag ut ett par byxor till honom och sydde faktiskt klart dem ganska direkt. Joel tittade ömsom på och ömsom pysslade han. Härligt!

Vi kvällsfikade med John som piggnat på sig lite sen gick vi upp och la oss i vår säng där jag sjöng Joel tills sömns.

Nu ska jag strax gå och lägga mig och läsa. Ska bara…En kommentar to “Min dag”

Kommentera