Slumpad post: En inventerare till
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Toes to bar

| 2011-11-07 kl 22:46 (2011-11-07, 22:46 GMT +2) | 0

Ikväll var det återigen dax för crosspass. Vi fokuserade på press, push press och press jerk på uppvärmningen. Lyckades ta 50 kg på press jerk – och göra 3 stycken. Coolt att det går. Handlederna kändes mest så det går nog att fila en hel del på tekniken.

Vilket vi fick göra i kvällens WOD som bestod i 15 minuter cirkel på 10 burpees, 5 push jerk (30 kg) och 6 toes to bar. Galet jobbigt. För första gången så lyckades jag faktiskt nå till räcket jag håller i med fötterna. Cool känsla när man kan hantera kroppen sådär. Det kändes dock i händerna, eller ja, det känns i händerna.

Ser likadan ut på båda händerna och för första gången är det nog vattenfyllda blåsor på några ställen… Men KUL var det och jag är fortfarande hög på endorfiner 🙂Kommentera