Slumpad post: Bättre den här gången
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nässelfeber

| 2011-11-03 kl 12:03 (2011-11-03, 12:03 GMT +2) | 0

Efter att ha varit utan nässlor rätt länge nu så har de små fläckarna dykt upp igen. Kardemumma vet jag sen tidigare att jag inte tål så det har jag undvikit. Så nu är det nya teorier som gäller.

  1. Glassbåt med hjortron. Här kan det ju finns både det ena och det andra…
  2. De goda chokladkakorna jag bakar. Jag hoppas ju verkligen att så inte är fallet. Det man kan undra är ju i såna fall vilken ingrediens. Chokladen? Fast jag äter choklad året runt. Muscovad-sockret skulle det kanske kunna vara fast så vitt jag förstår så är det socker som bara processats på annat sätt – inte några tillsatser. Kanske är det en kombo?
  3. Clementiner som så här års är väldigt goda. Har dock provat lite då och då under året och inte märkt av något. Kanske är det när jag ätit en viss mängd under en viss period.
  4. Att jag varit förkyld och inte tränat under några veckor. Här är det oklart om det i såna fall är träningen som hjälper mig att bli av med något i kroppen, eller om det är förkylningen som ger mig nässlorna.
  5. Misosoppa har jag någon period misstänkt. Fast nu har jag ätit mindre sushi än andra perioder då jag inte haft nässlor.

Intressant är att jag ungefär samtidigt förra året märkte samma sak. Och jag minns att när det drog igång 1997 så var det i oktober.

Svårigheten i det här är ju enorm. Det kan vara kombinationer, eller så att det är någon slags total. Irriterande är det iaf att inte komma på vad det är, och att det kliar, och att det känns som en slags i kroppen som gör att jag inte kan somna om när jag vaknar tidigt på morgonen.En kommentar to “Nässelfeber”

  1. […] är definitivt tillbaka. Fram tills i helgen så kände jag mest den där känslan i kroppen och hade inte så mycket klåda. I måndags kliade det definitivt mycket mer och idag helt klart. […]

Kommentera