Slumpad post: Raffe på insta #53
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Ipad-app: Tap Zoo

| 2011-10-09 kl 21:34 (2011-10-09, 21:34 GMT +1) | 0

Ja eftersom jag inte spenderar så mycket tid på fejan längre så måste man ju fylla sin tid. Barnen använder paddorna mer och mer, och Simon som klickar runt lite här och var hittar ofta spel som han vill ladda hem.

I veckan var det ett lejon han ville ha. Jag laddade hem Tap Zoo och vi började spela. Ganska snart insåg jag att det var för invecklat för honom men själv hade jag redan fastnat. Jag som lyckats undvika många såna där ”bygga-upp-sammhällen”-spel bara för att jag vet med mig att jag lätt fastnar.

Nu är det jag som planerar min lilla djurpark, köper djur och annat. Städar och pysslar.

Nu när jag letat fram deras sajt så ser jag att appen finns även till android…4 kommentarer to “Ipad-app: Tap Zoo”

  1. sandra skriver:

    åh vad bra med lite utvärdering av appar….fniss…mer mer mer!!!!

  2. Sue skriver:

    Det kommer fler 🙂 Även såna som barnen gillar 😉

  3. sandra skriver:

    😛 😛 😛 😛

  4. […] Igen har jag fastnat i ett […]

Kommentera