Slumpad post: Vattenflaska
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tackkort

| 2011-09-29 kl 13:37 (2011-09-29, 13:37 GMT +2) | 0

Jobbar hemifrån idag och satt ute och njöt i solen när brevbäraren kom. Hade fått ett kuvert med handskriven adress. Inte så vanligt.

Noterade att det stod Johan och inte John och tänkte att det var från mitt kontaktnät och någon som inte har koll. Öppnar och får ett kort på Hans von Knorring. Han verkar ha dött nyligen och detta är ett tack för att man deltagit i minnesmässan. Tror först att det är ett skämt. Sen tittar jag på framsidan igen. Efternamnet ser rätt ut, men det står ju Johan. När jag tittar lite noggrannare så ser det faktiskt ut att stå Susanna.

Ett minne bubblar upp. Kan det vara så att det bara nästan är vårt efternamn? Jepp, ett r verkar faktiskt vara ett k. Kollar på birthday.se och mycket riktigt. Någon har skrivit fel adress på tackkortet och då inte varit tillräckligt noga vad gäller namn, varken för- eller efternamn.

Nu får jag väl skicka vidare kortet för telefonnumret har jag nog inte kvar från då det sist begav sig.Kommentera