English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Knatteskutt

| 2011-09-17, 19:32

Idag var det dax att testa Knatteskutt för första gången. John kände sig risig och stannade hemma och jag packade in barnen i cykelvagnen och drog dit (typ 1,5 km eller så). Galet underbart väder och fullt med folk. Gruppen före höll just på att avsluta.

Det började med att alla fick varsin tröja där det stod knatteskutt. Sen tog de varandras händer och ställde sig i en ring – dax för upprop. När barnets namn ropades upp skulle de räcka upp handen. Sen fick de ställa sig på rad efter Anders (en av ledarna) och lekte följa John.

Resten av timmen varvades med diverse lekar och sen vätskepaus då alla rusade tillbaka till oss föräldrar för att dricka lite. Enligt Joel var det jättetråkigt, även om han verkade ha roligt när de gjorde lekarna. Lite svårt att se eftersom de var så långt bort.

Själv underhöll jag Simon som gick balans, och ritade i sanden. Han visade ingen lust att vilja vara med i lekarna. Simon underhöll en del föräldrar med sin sång (bang bang balans) och sin glädje när han nådde hinder på balansbanan (personer som satt) och jag lyfte upp honom så han flög över.

Vi ger det minst ett försök till för jag tror att Joel kommer gilla det.



2 kommentarer to “Knatteskutt”

  1. Syster Yster says:

    Ja, knatte*skutt* låter ju onekligen som något för hoppglada Joel…!

  2. Sue says:

    Ja det var det vi tyckte :mrgreen:

Kommentera