Slumpad post: Upphittad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hjorth, Michael & Rosenfeldt, Hans: Lärjungen

| 2011-09-12 kl 18:14 (2011-09-12, 18:14 GMT +2) |

Som jag nämnt tidigare så trodde jag detta var fortsättningen av tv-serien i julas men insåg efter 100 sidor att det var del 2 i tv-serien.

Förvisso trist eftersom det förtog överraskningsmomenten rätt mycket. Jag som ogillar att läsa baksidan till och med… Läste någon som gav upp när hon insåg men jag gillade sättet de skrev på och TROTS att jag visste exakt hur det skulle gå så blev det mycket spännande.

De lyckas få till en känsla som gör att pulsen går och upp och jag känner obehagen i kroppen. Svårt att förklara men märkbart varje gång jag läste.

Jag hoppas verkligen att de skriver fler böcker för jag gillar!

Intressant var det att läsa en bok där jag inte läst första delen utan sett den. Det var otroligt svårt att placera in persongalleriet. Jag kom bara ihåg Sebastian (Rolf Lassgård) och Hinde (?) och båda var väldigt passande i sina roller. I fortsättningen så kommer jag läsa boken före jag jag läser en senare del för att få helhetskänslan.Kommentera