Slumpad post: Promenad i solen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Karmen, Annabel: Barnens första kokbok

| 2011-08-11 kl 10:51 (2011-08-11, 10:51 GMT +2) | 0

Ha kul i köket. En mycket trevlig liten kokbok för barn. Jag gillar de lekfulla bilderna, men framförallt gillar jag att man har tagit bild på ingredienserna och visar grafiskt hur mycket man ska ha i.

Det är sen tydliga instruktioner om hur man gör. Roligt inslag är att flera av recepten visar upp att man kan göra roliga figurer av maten. Tror det gör att barnen får en bra relation till matlagning.

Våra barn (2 och 4) är lite för små att använda den själva men jag tror den kommer bli mycket använd i framtiden. Har testat några recept i den en favorit är de Coola chokladkakorna.En kommentar to “Karmen, Annabel: Barnens första kokbok”

  1. […] Idag lekte barnen bar i sitt rum men plötsligt börjar de bli ovänner över något och det skriks och gråts. Jag går in och bryter av det hela med att föreslå att vi ska baka något. De glömmer bråket och blir eld och lågor. Vi sätter oss i soffan med några olika böcker. Vi bestämmer oss till slut för muffins i Barnens första kokbok. […]

Kommentera