Slumpad post: Dagens i-landsproblem
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skalat finger

| 2011-08-03 kl 07:43 (2011-08-03, 7:43 GMT +2) |

Igår inför lunchen hemma så skalade jag potatis. Passade på att skala även till middagen för barnen satt bra och lekte med lera vid köksbordet.

Helt plötsligt skalade jag bort en liten bit av mitt finger. AJ! Skinnbiten som försvann var kanske 5×3 mm så inte jättestor men ändå. Hämtade plåster och lyckades klippa till en bit och tryckte det mot såret. Sen tog jag det lugnt en stund innan jag fortsatte med lunchen.

Senare på kvällen var det dax att ta bort plåstret och fjåmpig som jag är tog det väldigt lång tid. Plåstret satt givetvis fast i såret och att dra i det kändes som att sticka en nål rakt i fingret. Till slut fick jag bort det och då slog det mig att vi har blodstillande vadd hemma. John hämtade och det funkade fint. Det små trådarna från vadden fastnade såklart oxå i såret men tydligen försvinner de så jag satte ett plåster över och nu sitter jag här på jobbet och skriver som vanligt på tangetbordet. Kommer bli ett fint (läs synligt) ärr misstänker jag.2 kommentarer to “Skalat finger”

  1. sandra skriver:

    uheee stackars dig och där rök min frukostaptit 😐

  2. Sue skriver:

    Hehe, sorry. Tog inte någon bild för jag tänkte det skulle göra det hela än värre :mrgreen:

Kommentera