Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

”Ingen aning”

| 2011-07-29 kl 23:07 (2011-07-29, 23:07 GMT +2) | 0

Idag har vi varit hos faster Anna i Linköping. Strax efter 19 begav vi oss hemåt och ganska så snart somnade Simon. Jag hade plockat med en av de första recensionsböckerna jag fick, Mystiska Milla och Sjustjärnan för att testa om det funkade att läsa kapitelböcker.

Frågade Joel om han ville lyssna och han nickade trött. Jag börjar läsa och inser att det är en del krångliga ord, många namn och kanske lite läskigt. Frågar Joel lite då och då om jag ska fortsätta och han nickar entusiastiskt. Läser och läser, läser och läser. Först när vi når 73:an slutar jag läsa och då har vi hunnit halva boken. Joel har suttit stilla och lyssnat intresserat hela tiden.

Säger att vi får fortsätta en annan gång för nu är vi alldeles strax hemma.

– ”Du Joel, vad handlar boken som vi läst om?” frågar jag.
– ”Ingen aning” svarar Joel.

Får samma svar när jag ett tag senare vid nattfikat frågar honom igen. Nåja, jag gillar boken, rolig blandning mellan fantasi och verklighet. Joel tyckte vi skulle fortsätta nästa gång vi skulle åka bil långt 🙂2 kommentarer to “”Ingen aning””

  1. Syster Yster skriver:

    😆 Han låter sig iaf inte avskräckas så lätt! Heja Joel :mrgreen:

  2. […] och Unni Lindell satt och berättade om sina böcker om spöket Milla. Arja Saijonmaa intervjuades om sin bok (som jag har tänkt läsa i […]

Kommentera